19.8 C
София

Започна надпреварата за „Зелените Оскари“

Започна кандидатстването за Националния конкурс „Най-зелените компании в България 2022“

Формата вече е налична за всички компании, които искат да споделят постиженията си в устойчивите политики и практики тук.

Конкурсът натрупа своята история за повече от десетилетие и се утвърди като една уникална инициатива за България, дори и в периоди на пандемия и бизнес предизвикателства, каквито преживяхме през 2020-2022.
Вижте кои бяха Най-зелените компании в България през 2021-а!

Идеята зад него е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели и корпоративно-отговорни стратегии. 

Надпреварата е за тези, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–чиста, по-здравословна и по-устойчива среда.
В новото си издание тази година събитието е допълнено със специален Зелен приз на ОББ, както и нови категории, които отразяват усилията на бизнесите в условията на предизвикателства от различно естество.
Отново ще бъдат дадени и специалните призове за „Зелено перо“, „Зелена личност“ и „Зелена медия“.
Официалната церемония ще се проведе на 13 май 2022 г., когато класираните на първите места в основните и допълнителните категории ще получат своите отличия.
GoBio.bg е официален медиен партньор на конкурса.

Подобни новини

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12,996FansLike
- Advertisement -spot_img

Последни новини