12.3 C
София

От боклук – изкуство с нов клас по 3Д принтиране

Как да поправяме стари мебели и да ги превръщаме в изкуство с техниката на 3D принтиране – това ще включва вторият клас на МЕЛБА УЧИЛИЩЕ на дизайн колектива на Бояна Гяурова и Адриана Андреева „Комплект“

В уъркшопа като водещ и главен герой влиза архитектът и трансформатор Делчо Делчев. Участниците ще научат как да решат конкретен проблем, в случая – поправка на счупена мебел или предмет с технологията за послойно добавяне на материал с 3D принтиране.

Също така, всеки участник ще получи ваучер за 3D принтиране в Smart Fab Lab, който да използва до края на годината, за да упражни вече наученото.

Датите са 4 и 11 юни, а повече за класовете можете да научите тук.

‘Narrative’ 3D Printed Repair by Byron Colman

Делчо Делчев е сред ярките трансформатори на средата ни. Архитект по образование и неуморим деец по сърце, той е сред основателите на известната група Трансформатори. Впоследствие Делчо се оттегля, за да се впусне в създаването на български клон на международната верига SmartFabLab, понастоящем успешен инкубатор на смислени прототипи, някои от които изведени до масово производство.

МЕЛБА ИНИЦИАТИВИ ЗА ДИЗАЙН стартира през 2022 г. и включва МЕЛБА УЧИЛИЩЕ – серия от образователни класове, които целят да насърчат професионалното развитие и творческото мислене. Класовете се водят от утвърдени дизайнери и визуални творци, които с дейността си допринасят не само за развитието на дисциплината си, но и за развитието на обществото като цяло.

 

Подобни новини

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12,996FansLike
- Advertisement -spot_img

Последни новини