18.5 C
София

Размяна на играчки по случай 1-ви юни

Идва Денят на детето, а с него и безкрайният поток от всевъзможни играчки и подаръци, които не след дълго омръзват на децата и се превръщат в поредния боклук за следващите няколко века.

Една прекрасна кауза във Варна иска да разбие този порочен кръг и докато помага на природата, да помогне и на родителския джоб. Академия за рециклиращо изкуство събира последния уикенд на май месец хора, които имат непотребни играчки и такива, които се нуждаят от играчки за децата си, в една обща инициатива на взаимопомощ и опазване на околната среда.

Размяна на играчки ще се случи непосредствено преди 1ви Юни:

  • наживо от петък (28.05) до неделя (30.05), между 11 и 16ч. в работилницата на адрес:
    гр.Варна,ул. Хаджи Стамат Сидеров 32
    (до Хуманитарна гимназия);
  • онлайн в групата на събитието.
С това събитие, част от кампанията Чрез изкуство към промяна, има за цел да даде нов живот и смисъл на старите вещи, с което се бори за екологична и социална справедливост.
В посочените дни и часове всеки, който желае, може да остави или да вземе играчки (включително и игри), а ако има такива счупени, може също да ги остави, за да бъдат рециклирани.

Подобни новини

1 COMMENT

  1. Здравейте! Това е една прекрасна инициатива! Аз имам дъщеричка на четири и половина години, и много искам да я възпитам да пази околната среда! Затова искам да се включим в тази инициатива, но живеем в Стара Загора! Има ли някакъв вариант това да се случи! А и съм сегашната, че ако успее да напусне пределите на град Варна, ще има небивал успех! Това, което правите е страхотно! Бъдете здрави и благословени!
    УСПЕХ!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12,996FansLike
- Advertisement -spot_img

Последни новини